Έτοιμο πλέον το μπλογκ - Υποσελίδα του Τοξότη, με όλο το υλικό που συγκεντρώθηκε από την έρευνα των τελευταίων 7 περίπου μηνών, με τίτλο "Η νέα γρίπη ή γρίπη των χοίρων... και τα επικίνδυνα εμΒόλια τους..."

Η διεύθηνση είναι:http://neagripi.blogspot.com/

Εκεί θα βρείτε:
  • τους τίτλους-λίνκ πάνω από 70 κειμένων που αναρτήθηκαν ήδη στονΤοξότη, αλλά και
  • βίντεο, όπως και
  • άλλο πληροφοριακό υλικό σχετικά με τη νέα γρίπη - "γρίπη των χοίρων Η1Ν1".


Επίσης θα βρείτε
  • συγκεντρωμένο υλικό για συγγραφή επιστολών διαμαρτυρίας,
  • δείγματα δηλώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να απαιτήσετε υπευθυνότητα και εγγυήσεις ασφαλείας από τους γιατρούς πριν κάνετε οποιοδήποτε εμβόλιο
  • και φυσικά ολόκληρο το κείμενο της Παγκόσμιας Διακήρυξης Ενάντια στους Αναγκαστικούς Εμβολιασμούς, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη συλλογή υπογραφών με στόχο την κατάθεση ομαδικής αγωγής ή πίεση "υπευθύνων"

Το μπλογκ αυτό δεν θα ανανεώνεται με την κλασική μορφή αναρτήσεων, αλλά θα προστίθεται με το χρόνο επιπλέον υλικό στις υπάρχουσες αναρτήσεις-κατηγορίες, και επίσης θα προστίθενται νέοι σύνδεσμοι σελίδων σχετικής ενημέρωσης.
Ενημερώστε τους φίλους σας


έπεται σκληρός αγώνας αντίστασης μετά τις εκλογές...
οπότε ας μην επαναπαυόμαστε.


Οφείλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί ενάντια στους απάνθρωπους σχεδιασμούς.


Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

Παρακαλώ στείλτε το παρόν σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας.
Η αντίσταση και η εναλλακτική ενημερωση έφεραν ήδη καρπούς, αφού κατά 78% περίπου ¨ενήλικες και γονείς ΔΕΝ προτίθενται να εμβολιαστούν ή να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Ωστόσο, παρόλο που κερδίσαμε μια μάχη η τελική νίκη δεν έχει κριθεί, αφού ήδη φαίνεται στον ορίζοντα το σχέδιο αναγκαστικού εμβολιασμού δια της βίας...