Έχει περάσει ένας χρόνος και μερικοί μήνες από τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου μας ηθοποιού, και ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!

Τότε το πτηνό το έμαθε κατά τύχη, από τα στάτους των χρηστών του facebook... Tο θυμάμαι σαν να ήταν χθες! Πρώτα το διάβασα στο στάτους του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, που έλεγε πως θα ακύρωνε μια τηλεοπτική εμφάνιση εξαιτίας του θανάτου του Σεργιανόπουλου. "Μπα... Δεν μπορεί να εννοεί αυτόν! Αποκλείεται!" σκέφτηκα και το κοίταζα σαν βλάκας όλο απορία.
Μετά ήρθαν και άλλα! "Δε γαμιέται! Κάτσε να ψάξω στο google.", ψιθύρισα και ο σκύλος μου με κοίταζε σαν ηλίθιος και αυτός από την άκρη του δωματίου, που μονολογούσα! Ήταν αλήθεια, δυστυχώς, και όταν προσποιήθηκα πως το συνειδητοποίησα ανατρίχιασα.

Ήρθαν μετά και οι λεπτομέρειες του θανάτου του από την μισητή τιβί! Ήταν σαν ήθελαν να ξέρουμε πως χύθηκε κάθε σταγόνα αίματος από το σώμα του. Περιέγραφαν με κάθε λεπτομέρεια το φόνο, τι προηγήθηκε, τι ακολούθησε... Βλέπετε επειδή ήταν τόσο αγαπημένος το θέμα πουλούσε και ας πονούσε! Σαν να είχαν μαζευτεί όλοι γύρω από το σώμα του νεκρού να ρουφήξουν όσο αίμα είχε απομείνει. Και μετά τον ξεγύμνωσαν, δεν σεβάστηκαν τίποτα! Και έτσι μάθαμε λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή, για την εξάρτηση του από ουσίες και άλλα πολλά.

Αύριο η ταινία τρόμου αυτή θα ξεκινήσει ξανά με την έναρξη της δίκης του Γεωργιανού δράστη.

Τα χρήματα, η φήμη και όλα αυτά που η πλειοψηφία ονειρεύεται να αποκτήσει, δεν σε κάνουν απαραίτητα ευτυχισμένο. Έτσι και ο Νίκος Σεργιανόπουλος σαν να κουβαλούσε μια κατάρα που τον σκότωσε, και δυστυχώς μοιάζει αυτή η κατάρα να κηνυγάει ένα σωρό ανθρώπους πλούσιους, διάσημους και επιτυχημένους, που πεθαίνουν με τραγικό τρόπο και πάντα μόνοι! Προσέξτε λοιπόν τι ονειρεύεστε φίλοι μου!

Rest in Peace κύριε Σεργιανόπουλε.