"Προχθές ήταν μια από τις εκατοντάδες μέρες που ξόδεψα κάνοντας το πιο μισητό σπορ- αναζητώντας δηλαδή εργασία. Αποφάσισα να επισκεφτώ ένα γραφείο εύρεσης εργασίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή μια αγγελία για υπαλλήλους γραφείου. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έφτασα εκεί! Καμια εικοσαριά αλλοδαποί και αλλοδαπές κάθε εθνικότητας μέσα και έξω από το γραφείο και ενω στεκόμουν μπροστά στην πόρτα είδα και έναν υπάλληλο του γραφείου να κάθεται αραχτός ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ της συναδέλφου του που έψαχνε να βρει την κατάλληλη δουλειά για τους αλλοδάπους χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και προσόντα που περίμεναν εκεί. Βέβαια, όταν με αντιληφθηκε ντράπηκε και κατέβασε τα πόδια από το γραφείο. Όσο για μένα - αν και έπρεπε να κάνω στροφή και να φύγω- πήγα και άφησα βιογραφικό και η υπάλληλος στο αριστερά γραφείο που το πήρε φάνηκε να έχει ντραπεί."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να ζητάμε εργασία από άξεστους έχουμε πέσει πραγματικά χαμηλά! Μην ξεχνάτε πως στις 4 Οκτωβρίου ψηφίζουμε...
και όπως είχε πει κάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν: "Η ψήφος είναι πιό δυνατή απ` τη σφαίρα ! Με τη σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου.Με την ψήφο σου μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου !"