"Να μη ψηφίσουμε κανέναν! Δεν υπάρχουν δουλειές για τους νέους, όσο για τους μεγάλους... σιγά σιγά δεν θα παίρνει κανένας σύνταξη. Για τις τσέπες των πολιτικών όμως είναι όλα φίνα. Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλοι πηγαίνουν στην Κύπρο για να συμπληρώσουν ένσημα και να πάρουν τρεις και εξήντα και στο τέλος μια σύνταξη της πείνας. Η Ελλάδα σε όλο της το μεγαλείο!...

Όλοι μας θυμούνται πριν τις εκλογές και μετά μας ξεχνάνε. Ο δικοματισμός και το σύστημα στηρίζεται σε κουμπαριές και άλλα σαχλά. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ!

Σκόπιμα μπήκαν πάλι φέτος προεκλογικά οι φωτιές πιστεύω και μετά πήραν φωτιά και τα μπατζάκια των πολιτικών να τρέχουν να προλάβουν τις εκλογές! Αίσχος! Ποιος νοιάζεται για τον φτωχό; Μόνο να τον φορολογούν ξέρουν ενώ οι ίδιοι δεν θέλουν να φορολογούνται και στέλνουν τα λεφτά τους έξω,για να τα βρουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και να φτάσουν τα φράγκα μέχρι και για τα τρισέγγονα τους. Μαζεύουν τόσα λεφτά... Νομίζουν πως θα ζήσουν αιώνια. Δεν ευχαριστούν ποτέ το Θεό. Ας τους βαλσαμώσουν σαν τους φαραώ μέσα σε πυραμίδες για να πάρουν μαζί τους όλα τους τα υπάρχοντα! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ