Για αυτό ας αφήσουμε προσωρινά τα θέματα για τους ανόητους που φιλοδοξούν να καθίσουν στα έδρανα της βουλής και ας επιστρέψουμε σε εκείνα που έχουν πραγματική σημασία!


ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

από τη Βάσω Χατζημανώλη (Μέλος Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου μή Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα "ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ")

6/9/2009

Πριν 3 ώρες μου τηλεφώνησαν ότι στο Χαρίσειο Γηροκομείο στην Τούμπα υπάρχει κάτω από ένα αυτοκίνητο ένα σκυλάκι τραυματισμένο που ψυχορραγεί μέσα στην βροχή. Η επέμβασή μας ήταν άμεση και ο πολυτραυματίας σκυλάκος μεταφέρθηκε επειγόντως σε κλινική. Καταλαβαίνοντας ότι κάποιοι νοιάζονται γι αυτόν, σηκώθηκε στα πόδια του φτάνοντας στον γιατρό.Το τι έχει γίνει δεν το ξέρω αλλά την κατάστασή του την βλέπεται στις φωτογραφίες.Λείπει όλο το δέρμα σε μεγάλη έκταση στο σβέρκο και την πλάτη, λείπουν κομμάτια στην κοιλιά, έχει πολλές τρύπες στο σώμα του. Ίσως σκυλοκαυγάς.

7/9/09 Αιματολογικά είναι σχετικά καλά, μόνο 29 αιματοκρίτη, δικαιολογημένα, είναι σε ορρό, αναπνέει κανονικά, είπαν ότι δεν έχει πνευμοθώρακα ή διαφραγματοκήλη και αύριο θα ραφτεί.

Νομίζω ότι είναι ο ΝΤΙΝΟΣ, ένας γέρικος θα έλεγα σκύλος,που πριν 10 χρόνια τον νοσηλεύσαμε και τον χειρουργήσαμε για κάταγμα στο πόδι, που τον έχω στειρώσει πριν πολλά χρόνια και αργότερα κάναμε και εξόρρυξη οφθαλμού.Μάλιστα χάθηκε φρεσκοχειρουργημένος από τον χώρο της πανεπιστημιακής κλινικής και τον βρήκα τυχαία ένα μήνα αργότερα στα φανάρια της Νεάπολης και τον έπιασα ξανά. Τον ξέρουν όλοι στην Λαμπράκη.

Ο ΝΤΙΝΟΣ είναι στειρωμένος και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έγινε σκυλοκαυγάς.Το μυαλό μου αλλού πάει σε άλλου είδους μάχες, γιατί πολλά ακούγονται εδώ και χρόνια για ένα σημείο κοντά στον περιφερειακό.


Τώρα αν πιστεύεται ακόμη πως η 4η Οκτωβρίου θα είναι ημέρα εκλογών γελιέστε!
Στις 4 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων...
Καιρός να κάνουμε όλοι μας κάτι δεν νομίζετε;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το καταφύγιο και τη δράση του και κυρίως ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ με κάποιο τρόπο επικοινωνήστε μαζί μου στο epakaki@gmail.com και θα σας φέρω σε επαφή με τους ανθρώπους του καταφυγίου. Εναλλακτικά κάντε add τη Vasso Hatzimanoli στο facebook και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.facebook.com/group.php?gid=133399640615