ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ pit bull από ανθρωπόμορφο τέρας!

Οι σημερινές εξελίξεις είναι οι παρακάτω. Η εισαγγελέας Χανίων σήμερα διέταξε το Αστυνομικό Τμήμα να αναζητήσει και σήμερα το σκυλί. Οντως πήγαν στο σπίτι αλλά σκυλί δεν βρήκαν πάλι.Εντολή εισαγγελέα συνελήφθη η μητέρα του δράστη, ο οποίος είναι ανήλικος 14 ετών, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο στα Χανιά και δικάστηκε. Στην συνέχεια τηλεφώνησαν στο σύλλογό μας οι αστυνομικοί των Σφακίων και μας είπαν, οτι τελικά η μητέρα θα παραδώσει το σκυλί. Οντως στις 5 το απόγευμα , το σκυλί το έφεραν στο καταφύγιο ζώων της Λίντας Λούκας οι αστυνομικοί.
Είχαμε μια έκπληξη.Δεν ήταν κουταβάκι 3-4 μηνών, ήταν πια ενα μεγαλωμένο σκυλί, περίπου ενός έτους, 30 κιλά,όντως με κομμένα απο ψαλίδι αυτιά, σε πολύ καλή κατάσταση, με βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλιά του κλπ. και πολύ ηρεμο. Σε ερώτηση στους αστυνομικούς, μας είπαν οτι οι φωτογραφίες στο ιντερνετ ήταν όταν αυτό ήταν κουτάβι, τότε που του έκοψαν και τα αυτιά, και οτι τώρα έχει μεγαλώσει. Οι αστυνομικοί μας είπαν , οτι ο νεαρός είναι πολύ δεμένος με το σκυλάκι κατά δηλωσή του και οτι θέλει να το βλέπει και να προσέξουμε να μην πάθει κάτι το σκυλί του
Δεν ξέρω τι να πώ, μπερδεμένα τα πράγματα, αλήθεια , ψέμματα? Η πολύ καλή εμφάνιση του σκυλιού μας έκανε εντύπωση. Εμείς εδώ στο σύλλογο σκεφτόμαστε διαφορα πράγματα, αλλά πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε και τους δικούς σας προβληματισμούς.
Για τον σύλλογο
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Νατάσα Μπομπολάκη
ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 14ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ.