... για τη "σχολή" τηλεοπτικής δημοσιογραφίας του Star.

Δείτε τι ανακάλυψα κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο...

Η πρώτη σχολή τηλεοπτικής δημοσιογραφίας είναι γεγονός

Νέα δεδομένα στο χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας φέρνει η πρώτη σχολή τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, που είναι πια γεγονός!

Επικεφαλής και υπεύθυνος σπουδών είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος και θα διδάσκει, μαζί με ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Οι σπουδαστές θα εκπαιδεύονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το στήσιμο και την παρουσίαση εκπομπών, τη δημοσιογραφική έρευνα, το σενάριο, το μοντάζ και τη δραματοποίηση, ενώ θα κάνουν και μαθήματα ορθοφωνίας!

Παράλληλα, θα ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τα ρεύματα της παγκόσμιας τηλεοπτικής αγοράς, με αναλύσεις των σύγχρονων διεθνών προγραμμάτων.

Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε την αναλυτικότερη ανακοίνωση με πληροφορίες για τη Σχολή, η οποία να σημειώσουμε ότι θα έχει περιορισμένο αριθμό σπουδαστών.


ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΑΣΤΕΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΟΥΣ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ "ΒΑΡΥΤΗΤΑ" ΚΑΙ "ΝΟΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΑ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ" ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΟΥ "ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ... "ΥΨΗΛΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ"...

Ω ΡΕ ΠΑΡΑΚΜΗ....
ΚΑΘΕ ΠΈΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ;