Όλοι ξέρουμε πλέον πως έπρεπε να πεθάνει ο Michael Jackson για να παραδεχθεί o Jordan Chandler πως δεν κακοποιήθηκε ποτέ σεξουαλικά από εκείνον. Όλα έγιναν για τα χρήματα φυσικά και μάλιστα ο καλός πατερούλης του Chandler είχε ποτίσει τον γιόκα του με ένα ισχυρό ηρεμιστικό για να πει όλα αυτά τα ψέματα για τον Jackson! Πόσο ήσυχη έχουν τη συνείδησή τους; Δεν ξέρω! Αλλά με 22 εκατομμύρια δολάρια που πέτυχαν να πάρουν από τον Jackson είναι σίγουρα πλούσιοι!
Βέβαια, οι Chandlers δεν ήταν οι μόνοι που έβαλαν στο μάτι την περιουσία του Jackson και έτσι ακολούθησε και η ιστορία με την οικογένεια Arviso. Πάτησαν επάνω στις ευαισθησίες του Michael για να τον παγιδεύσουν. Ο γιος της οικογένειας Arviso είχε διαγνωσθεί πως θα πέθαινε από καρκίνο και τότε είπαν πως η τελευταία του επιθυμία ήταν να γνωρίσει τον Michael. Εκείνος φυσικά και δέχθηκε, και μάλιστα πλήρωσε όλα τα έξοδα για τη νοσηλεία του 13χρόνου. Και φυσικά έχοντας ως στόχο μερικά εκατομμύρια από την περιουσία του τον κατηγόρησαν πως κακοποίησε τον 13χρόνο.
Δεν θα μπορούσε να μην αθωωθεί ο Michael τελικά το 2005 για αυτή την υπόθεση. Οι Arviso ήταν οι πλέον αναξιόπιστοι,ώστε να τον κατηγορήσουν.

Τον Αύγουστο του 1998 ολόκληρη η οικογένεια Arvizo, είχε συλληφθεί για κλοπές που έκαναν στο πολυκατάστημα J. C. Penney. Ο πατέρας David Arvizo, έστειλε τα παιδιά με όλα τα κλοπιμαία έξω από το κατάστημα ενώ την ίδια στιγμή αυτός και η γυναίκα του Janet Arvizo άρχισαν ένα καυγά με την ασφάλεια του καταστήματος ώστε να μπορέσουν να το σκάσουν τα παιδιά.Το πολυκατάστημα δεν θέλησε να τραβήξει την οικογένεια στα δικαστήρια, αλλά η μάνα κατάθεσε αγωγή για $3 εκατ. διότι όπως έλεγε την βασάνισαν οι άνδρες της ασφάλειας του καταστήματος.Δύο χρόνια μετά το γεγονός, κατάθεσε και δεύτερη κατηγορία, ότι ένας άνδρας της ασφάλειας του καταστήματος, χάϊδεψε το στήθος της για 7 λεπτά. Για να γλυτώσουν από αυτούς, το πολυκατάστημα συμβιβάστηκε εκτός δικαστηρίου και έδωσε στην οικογένεια $ 137,000.ΠΗΓΗ: http://infopress-gr.blogspot.com/2009/06/michael-jackson-arvizo.html/span>

Φυσικά και οι Arviso "εμπνεύστηκαν" από τον Chandler και μάλιστα είχαν συναντήσει τον δικηγόρο του κερδοσκόπου πατέρα πριν ξεκινήσουν αυτήν τη υπόθεση.


Ο ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ!

Παρά τις αποδείξεις για την αθωότητα του Jackson κάποιοι τον κατηγορούν ακόμη και νεκρό, και μάλιστα όχι κάποιοι μεγάλοι και σπουδαίοι, αλλά δικοί μας, εγχώριοι δήθεν "παντογνώστες"! Έτσι,ο Μαστοράκης σχολίασε για τον νεκρό βασιλιά της ποπ στη χαζοεκπομπή της Γερμανού και της Χρηστίδου, "Κάθε φορά, που πεθαίνει ένας παιδεραστής, είναι κέρδος για την κοινωνία".

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!