ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ- ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ- ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΕΤΙΧ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΓΟΒΕΣ ΣΤΙΛΕΤΟ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ "ΓΕΝΝΑΙΕΣ" ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ BONSAI KITTENS. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ! ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΕΔΩ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΟΒΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΝ!

ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ- ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΜΩΡΕ "ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ"- ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ "ΠΛΑΚΑ" ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ- ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ http://www.snopes.com/photos/gruesome/crushvideo.asp

EXOYN ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΓΑΤΕΣ!http://www.crush-fetish.net/ppv/index.php?page=2

KAI ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ WIKIPEDIA! http://en.wikipedia.org/wiki/Crush_fetish