ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΑΞΕ 500 ΑΤΟΜΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ "ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ- ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗΚΜΑΣΕΙ ,ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!
http://trupokarudos.blogspot.com/2009/03/blog-post_12.html

http://trupokarudos.blogspot.com/2009/03/blog-post_19.html

http://trupokarudos.blogspot.com/2009/04/blog-post_8718.htmlΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ CITY.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009, οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» που εκδίδει τις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής» και της εταιρίας «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε.». Οι Γενικές Συνελεύσεις αποφάσισαν ομόφωνα τη λύση και θέση σε εκκαθάριση των εν λόγω εταιριών.
Η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της οριστικής επιλογής του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου να αποχωρήσουν οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέχιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων οδήγησε στην απόφαση αυτή.
Όταν πριν από τρία χρόνια αναλήφθηκε η ευθύνη του «Ελεύθερου Τύπου» στόχος δεν ήταν μόνο η διάσωση ενός ιστορικού τίτλου. Στόχος ήταν και η συμβολή στην αναζήτηση μιας νέου τύπου και ταυτόχρονα ευρύτερης δημόσιας συζήτησης και μάλιστα σε μια φάση αλλαγών και μετάβασης που χαρακτηρίζει την εποχή μας.
Στο συνολικό εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου» επενδύθηκαν μεγάλοι οικονομικοί πόροι. Κυρίως όμως και πρώτιστα κινητοποιήθηκαν σημαντικοί ανθρώπινοι πόροι, τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό.
Η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε.
Το μοντέλο ενημέρωσης που κυριάρχησε στον τόπο μας, η συνεχιζόμενη συσσώρευση ζημιών σε συνδυασμό με τις αρνητικές προοπτικές του κλάδου, μαζί με την πεποίθηση ότι ένα Μέσο Ενημέρωσης δεν νοείται να λειτουργεί με μεγάλες ζημίες και αυτό να συνεχίζεται επί μακρόν, χωρίς να οδηγεί σε παρανοήσεις, συνετέλεσαν στη συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας των παραπάνω αποφάσεων.
Οι εταιρίες θα εκπληρώσουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων και όλων των συνεργατών τους.
Σε όλους εκείνους που προσπάθησαν τα χρόνια αυτά, ανήκει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».


ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΣ!