Θυμάστε τον διοικητή του ΠΙΚΠΑ Βούλας κ. Κορρέ με τον παιδόφιλο υποδιοικητή και τον εκπρόσωπο της συνομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία και πρόεδρο του πανελληνίου συλλόγου παραπληγικών κ. Βίγλα που μαζί με τον κ. Βαρδακαστάνη πρόεδρο της συνομοσπονδίας δεν έκαναν ούτε μία καταγγελία για τα μάτια του κόσμου, από όσο γνωρίζουμε (ε, μην τους πάρουμε και στο λαιμό μας... αμαρτία...); Ακόμα εκεί είναι! Αβραμόπουλε ποιος τον στηρίζει; Ο πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντόπουλος και καλύτερος φίλος του Βαρδακαστάνη έφυγε!

Διαβάστε:

Με υπογραφή Αβραμόπουλου αντιπρόεδρος στο ΠΙΚΠΑ ο παιδόφιλος
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας εκ των 11 συλληφθέντων και κατηγορουμένων για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού είναι ο γιατρός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης.

Από τον Μάρτιο του 2007, με υπογραφή του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης ήταν αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβούλιου του ΠΙΚΠΑ Βούλας και μέλος της Επιστημονικής επιτροπής, με αρμοδιότητα τη διαλογή παιδιών και την εισαγωγή τους στο ίδρυμα. Επέλεγε δηλαδή ποιά παιδιά με νοητικά προβλήματα έπρεπε να εισαχθούν στο ίδρυμα για θεραπεία και ποιά όχι.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στη zougla.gr o πρόεδρος των εργαζομένων στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, Στάθης Καρράς...

Πηγή: http://www.zougla.gr/news.php?id=22193


BIKY ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ