Η ιστορία μας δίδαξε ότι όταν τα λεφτά είναι πολλά, είτε η μιά είτε η άλλη κυβέρνηση θα πει ναι. Ότι ο προεκλογικός λόγος των 'μεγάλων' είναι όπως ακούγεται: προεκλογικός λόγος.

Ωστόσο, εν μέσω της απελπιστικά μακριάς θητείας του, ο 'Υπουργός Περιβάλλοντος' Σουφλιάς με δήλωσή του στις 8/5/08 (http://www.e-tipos.com/newsitem?id=35167) θεωρεί την πυρηνική ενέργεια 'πράσινη' και ονειρεύεται ακόμη ένα έργο που θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα και απίστευτα πολλά λεφτά σε οικοίες τσέπες: πυρηνικό εργοστάσιο, έργο Σουφλιά!Μαζί του στέκεται αυτή τη φορά και η Ακαδημία Αθηνών! http://www.tvxs.gr/v4286
Άλλος βολευτής (όποιος θέλει ας βάλει και το 'υ') της ΝΔ (Μπαντουβάς) υποστηρίζει ότι το δίλημμα εν όψει εξάντλησης των πετρελαϊκών αποθεμάτων είναι «καυσόξυλα» ή «πυρηνική ενέργεια».
Κι αυτό σε μια χώρα που -με τις 300 μέρες ηλιοφάνειας που έχει- κατά τον Ευρωβουλευτή Herman Scher, κάτοχο εναλλακτικού βραβείου Νόμπελ, θα μπορούσε να κερδίσει αρκετά εξάγοντας πράσινο ρεύμα στην Ευρώπη. Η Ελλάδα εχει την ενέργεια του ήλιου και την αιολική ενέργεια!Είναι μιά χώρα εκ γενετής "πράσινη" δεν έχει ανάγκη από την "μαύρη"θανατηφόρο πυρηνική ενέργεια.

To ΠΑΣΟΚ ψελίζει αντιπολιτευτικό αντιπυρηνικό λόγο για όσους 'θέλουν να πιστεύουν' και να παραβλέπουν τα 'οικολογικά' έργα και τις ημέρες του.
Το δε ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στην παραγωγή πυρηνικής ενέργειας, «όπως κάνουν όλα τα δυτικά κράτη», καλώντας την κυβέρνηση να αντισταθεί στην «αριστερή» μιζέρια.
O Συνασπισμός, θα πρέπει να αποδείξει ότι δε θα διχαστεί και αντιστραφεί με αριστερό λόγο παλιάς νοοτροπίας του τύπου 'να στηρίξουμε το δίκιο του εργάτη της Πτολεμαϊδας' όταν το δικαίωμα του πλανήτη στη ζωή είναι σημαντικότερο από τις 'θέσεις εργασίας' που θα δημιουργήσει ένα εφιαλτικό έργο.
Σε 40 μέρες, στις 7 Ιούνη, είναι οι Ευρωεκλογές.
Η ανησυχία είναι η μεγάλη προβλεπόμενη αποχή και η συσπείρωση που προσπαθούν οι μεγάλοι.Ελληνες μην απέχετε απο τις Ευρωεκλογές!Ψηφίστε όλοι ,όχι βάσει πολιτικού κόμματος αλλά βάσει συνείδησης για το μέλλον και τη επιβίωση του πλανήτη στον οποίο θα αφήσετε τα παιδιά σας .Θυμηθείτε πόσο ανίσχυροι νοιώσατε όταν εξερράγη το Τσέρνομπιλ.Τους καρκίνους και τους θανάτους που ακολούθησαν,την αγωνία "άραγε αυτό που τρώω είναι ραδιενεργό"? "μήπως πάθω καρκίνο?"Δεν θέλει πολύ να ξαναγίνει.Κανείς δεν είναι τέλειος,τα ανθρώπινα λάθη επαναλαμβάνονται,τα πιό τέλεια συστήματα μας προδίδουν καθημερινά.Και ΜΙΑ φορά αρκεί για να γίνει το κακό.
Ψηφίστε κατά των πυρηνικών εδώ:
http://www.mn3network.org/petition/index.php?lang=gr
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΙΟΥΝΗ ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΒΙΚΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ.


Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΚΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η GREENPEACE. ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΗΡΘΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ