Και επειδή όπως πάντα σε αυτή τη χώρα καράβια χάνονται αλλά βαρκούλες αρμενίζουν με χάρη στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε τον εποικοδομητικό τρόπο που περνά τις ώρες του ο "νομάρχης της καρδιάς μας"...

Ακολουθεί ένα απόσπασμα του δελτίου τύπου που έφτασε στα ΜΜΕ την Πέμπτη...

" Όπως αποδείχθηκε χθες, η παράγκα των Αθηνών συνεχίζει να υπάρχει. Αυτή η Ελλάδα βολεύει κάποιους, βολεύει το κατεστημένο. Ο τηλεοπτικός φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της σφαγιαστικής διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη σε βάρος ενός εξαιρετικού ΠΑΟΚ. Τέτοιες διαιτησίες είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή με τόσο απροκάλυπτο τρόπο να γκρεμίζονται οι στόχοι μιας σπουδαίας ομάδας και τα όνειρα μιας μεγάλης μερίδας φιλάθλων. Κάνω πρόταση στην ΚΕΔ να αλλάξει το διαιτητή του κυριακάτικου ματς και να ορίσει πάλι τον Κουκουλάκη. Έτσι θα ξέρουμε το αποτέλεσμα εκ των προτέρων..."

Βέβαια τον Ψωμιάδη τον απασχόλησε περισσότερο από όλα αυτές τις μέρες ο επερχόμενος αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού και για αυτό το λόγο χθες ακολούθησε ακόμη ένα δελτίο τύπου, σε συνέχεια εκείνου της Πέμπτης!

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη έχουμε μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο, όχι με επιστολές εντυπωσιασμού και παρασκήνιο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την εμπλοκή του Ολυμπιακού, τις συνεχείς αδικίες σε βάρος του Ηρακλή, τη σφαγιαστική διαιτησία κατά του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις εβδομάδες και την τελευταία κατάφωρη αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όμως οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όταν πράγματι η ομάδα τους έχει αδικηθεί. Ως νομάρχης και ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθύνω έκκληση να επικρατήσει και πάλι ήρεμο κλίμα γιατί οφείλουμε όλοι, αθλητές και φίλαθλοι, να περιφρουρήσουμε την αθλητική μας αξιοπρέπεια"

Ο ΜΑΡΞ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΡΟΖ... Ο "ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΆΛΛΕΤΕ! ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ!