Η Γαλάνη έχει φρικάρει που δεν συνεργάζεται μαζί της, σνομπάρει την EMI και τις λοιπές μεγάλες δισκογραφικές, τα free press που "την παρακαλάνε", μουσικές σκηνές όπως το Οξυγόνο live που όπως ισχυρίζεται και πάλι την "παρακαλάνε" και γενικά σύμφωνα με τα λεγόμενα της όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από μια Μόνικα.

Χμ, για να είμαι ειλικρινής μέχρι πριν λίγο καιρό δεν γνώριζα καμία Μόνικα, αλλά γνώριζα φυσικά τη Δήμητρα Γαλάνη, ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ελληνική μουσική (αν και δεν ανήκω στους θαυμαστές της οφείλω να πω την αλήθεια), την EMI, το Οξυγόνο live, τα free press , τη Βανδή και τα βίντεο κλιπ της και γενικά όλα αυτά που η πρωτοεμφανιζόμενη Μόνικα απεχθάνεται.

Με ένα δίσκο πολύ μέτριο και με αντρική φωνή, ένα ακόμη κομμάτι της ελληνικής ποπ κουλτούρας που παρουσιάζεται από τα μέσα σαν υψηλή τέχνη... Λες και ξαφνικά γεννήθηκε ο θηλυκός Μπαχ στην Ελλάδα...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΟΣΟ ΠΤΗΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΤΗΝΟ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ! ΜΗ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ "ΟΝΟΜΑ"... ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΧ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!