Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ!ΟΝΝΕΔίτισσες και ΟΝΝΕΔίτες,

Πήραμε τα μηνύματά σας και σας συγχαίρουμε. Η νέα γενιά είστε το συγκριτικό πλεονέκτημα της Πατρίδας μας. Δείχνετε, όπως πάντα, το δρόμο του μέλλοντος: Το δρόμο του διαλόγου και της συνεννόησης. Το δρόμο της εθνικής ομοψυχίας. Το δρόμο που παρακάμπτει μικροπολιτικές σκοπιμότητες, για να συναντήσει τα κοινά οράματα όλων των νέων ανθρώπων.

Οι δύσκολοι καιροί που διανύει ολόκληρος ο κόσμος, οι δύσκολοι καιροί που διατρέχει η Πατρίδα μας έχουν ανάγκη την ενεργότερη συμμετοχή σας στα κοινά, την ορμητική δύναμή σας, τις φωνές που συνθέτουν και ενώνουν.

Χαιρετίζω, με ικανοποίηση, για όλους αυτούς τους λόγους, την έναρξη των Περιφερειακών Διασκέψεών σας. Πρώτ’ απ’ όλα, γιατί απευθύνεστε σε όλες τις νέες και όλους τους νέους. Υπογραμμίζετε ότι τα προβλήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα. Αναδεικνύετε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τις αναζητήσεις που αφορούν κάθε νέα και νέο. Προκαλείτε ζύμωση απόψεων και ιδεών. Αμφισβητείτε όσα προσκρούουν σ’ αυτά που ονειρεύεστε. Επενδύετε σ’ αυτά που σέβονται, σ’ αυτά που υπηρετούν το μέλλον όλων των νέων. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι αποβλέπετε στην ενεργότερη συμμετοχή των νέων στα κοινά. Παίρνετε θέση για όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Δεν παραδίδεστε στις δυσκολίες. Δεν εφησυχάζετε. Δεν συμβιβάζεστε. Αποδεικνύετε, άλλη μια φορά, ότι είστε δύναμη πρωτοπορίας.

Θέλω, ακόμη, να υπογραμμίσω ότι αποτελεί πράξη συμβολισμού και ουσίας η απόφασή σας να ξεκινήσετε τις διασκέψεις σας από την ελληνική περιφέρεια και να καλύψετε ολόκληρη τη χώρα. Είναι η δική σας απάντηση σ’ εκείνους που εξακολουθούν να μιλούν για τη «μια» και την «άλλη» Ελλάδα.

Είναι απόδειξη ευαισθησίας το γεγονός ότι ο διάλογος που δρομολογείτε ξεκινά από το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη. Είναι βασική συνιστώσα της πολιτικής που εφαρμόζουμε. Είναι η απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ: Ο Τρυποκάρυδος ζητά συγγνώμη για την επανάληψη κάποιων βίντεο. ¨ηταν όμως τα καταλληλότερα και για αυτήν την περίσταση...