ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΩ... ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΜΟΥ, ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΡΙΓΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ, ΤΙΝΑΖΩ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ: ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΤΗΝΟ! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ!...

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ... ΚΟΙΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ ΜΑΣ, Η ΑΛΛΙΩΣ GREEK PRIME MINISTER(ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!), ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΛΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ! ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΕ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΨΩ!Μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή


Στις 16 Σεπτεμβρίου, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επέλεξαν την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα μας στα χρόνια που έρχονται. Έδωσαν σαφή, καθαρή εντολή να συνεχίσουμε στο δρόμο που πρώτοι εκείνοι άνοιξαν τον Μάρτιο του 2004. Το δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων.

Απαίτησαν ταυτόχρονα να προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Με διάλογο που αναζητά την συνεννόηση και τη σύνθεση, αλλά και αποφασιστικότητα, που δεν συμβιβάζεται με αναβολές και καθυστερήσεις.

Διανύουμε μια εποχή νέων προκλήσεων και αυξημένων απαιτήσεων. Οι εξελίξεις τρέχουν με πρωτόγνωρες ταχύτητες. Οι ανάγκες είναι μεγάλες. Τα αιτήματα της κοινωνίας είναι πολλά. Αυτά τα δεδομένα είναι που συνδιαμορφώνουν το Σχέδιο και καθορίζουν τις επιλογές μας για το αύριο.

Στα τριάμισι χρόνια που πέρασαν κάναμε σημαντικά βήματα. Δημιουργήσαμε στέρεες βάσεις για το μέλλον. Δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε έως σήμερα και να εξασφαλίσουμε ακόμη περισσότερα. Να συνεχίσουμε με σταθερά, σίγουρα βήματα για:

- πιο ισχυρή Οικονομία
- την καταπολέμηση της φτώχειας
- την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων
- τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τις νέες και τους νέους.
- την ενίσχυση και την επέκταση του κοινωνικού κράτους
- την ουσιαστική στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και την αναγέννηση όλων των πυρόπληκτων περιοχών

Διαβεβαιώνω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο απ΄ ό,τι δεσμευτήκαμε. Ότι τα αιτήματα τους είναι αμετάκλητοι στόχοι της πολιτικής μας. Η εντολή και η εμπιστοσύνη τους είναι προσωπική και κυβερνητική δέσμευση.

Δεσμευόμαστε για σταθερά και αποφασιστικά βήματα μπροστά. Για χειροπιαστά αποτελέσματα που καταλήγουν στην πεμπτουσία της πολιτικής μας: Τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Το μέλλον του Τόπου.ΣΤΟ ΚΑΛΟ!
ΑΝΤΙΟ!
GOODBYE!
Au Revoir!
Auf Wiedersehen!
ADIOS!
Arrivederci!
до свидания!
Hoşça Kal!
ADJÖ!
довиждане!
לְהִתְרָאוֹת!
do widzenia!
até logo!
tot ziens!
pozdrav!
再見!
안녕히 가십시오!
kuulemiin!
राम-राम!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ...