ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ; ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ;


MIA ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ "ΤΟΥΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ", Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ: Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΤΟΥ!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"... ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ!
ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: "ΤΑ ΣΚ***Α ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ"Καλησπέρα σας.

Μια και ασχολείστε κατά καιρούς με το ζήτημα της ανεργίας και λέτε πως είσαστε ευαισθητοποιημένοι και καταγγέλλετε τα κακώς κείμενα θα ήθελα να δω αν έχετε το θάρρος να προβάλετε το γολγοθά που περνούν τα νέα παιδιά που προσπαθούν να εργαστούν ως δημοσιογράφοι; Θα έχετε το θάρρος να προβάλλετε "τα του οίκου σας" ; Τι λέτε λοιπόν για τους νέους δημοσιογράφους που "πληρώνονται" στα έντυπα με το κομμάτι χωρίς να έχουν καμία ελπίδα να μπουν στο μισθολόγιο του κάθε μέσου; Τι λέτε για εκείνους που εργάζονται σε κανάλια απλήρωτοι με το πρόσχημα της "πρακτικής" και φυσικά δεν προσλαμβάνονται ποτέ, αφού λίγο αργότερα τη θέση τους παίρνουν άλλα παιδιά που και αυτά εργάζονται απλήρωτα; Τι λέτε λοιπόν για όλα αυτά; Η νέα γενιά δημοσιογράφων δεν ανήκει καν στη "γενιά των 700 ευρώ" για την οποία μιλάτε συνέχεια... Θα μπορέσετε ποτέ να μιλήσετε για τους νέους συναδέλφους σας;

Σας τα λέω όλα αυτά γιατί θεωρώ υποκρισία να μιλάτε για όλα τα άλλα και να μην αναφέρεστε στο τι συμβαίνει στα ΜΜΕ...
Οι νέοι δημοσιογράφοι βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα και από την πιο κακοπληρωμένη καθαρίστρια!
Δυστυχώς όμως κανείς δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει για αυτό, ή δυστυχώς οι "φτασμένοι" των μέσων αδιαφορούν για την πραγματικότητα που βιώνουν οι νέοι στο χώρο ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Θα έχετε το κουράγιο λοιπόν να τα δείτε όλα αυτά;